Dokumentit

INFORMAATION TARJOAMINEN KASVATTAA MYYNTIÄ

Dokumentit

INFORMAATION TARJOAMINEN KASVATTAA MYYNTIÄ

Dokumentit

INFORMAATION TARJOAMINEN KASVATTAA MYYNTIÄ

Dokumentit

INFORMAATION TARJOAMINEN KASVATTAA MYYNTIÄ

Dokumentit taltioivat tilanteita, tapahtumia ja tunteita. Dokumentin avulla voidaan myös tuoda esiin näkökulmia ja tulkintoja, joiden perusteella katsoja saa rakentaa käsitystään aiheesta. 

Dokumentit sopivat moneen tarkoitukseen. Ihmisten käyttäytyminen on muuttunut viimeisten vuosien aikana niin, että varsinkin suuri osa esimerkiksi nuoresta käyttäjäkunnasta ei hyväksy push-markkinointia, vaan suosii informatiivisia sisältöjä.

Dokumentti on oiva tapa kertoa yrityksen toiminnasta, tuotteen synnystä, osaajista ja toiminnasta. Sen avulla pystyy tuomaan palvelun tai tuotteen toiminnan, vahvuudet sekä motiivit tehokkaasti esiin. 

Dokumentit ovat käsitteenä muuttuneet niin, että ne ei aina tarkoita pitkää kokonaisuutta. Minidokkarit voivat olla hyvinkin lyhyitä ja tuoda asioita tehokkaasti esiin, sekä levitä nopeastikin viraaliksi. 

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

 

Iiro Seppäsen uusin kirja Kolme Elämää on julkaistu. Dokumentti valottaa kirjan syntyä ja Iiron elämää viime vuosien aikana

Dokumentti kertoo Ateneumin järjestämästä Helene Schjerfbeckin Maailmalta löysin itseni näyttelystä.

Kiinnostuitko?

Toteutatko mielenkiintoista projektia tai tapahtumaa? Voimme dokumentoida kaiken mukaansatempaavaksi tarinaksi? Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka ja mihin hintaan voimme toteuttaa dokumentin tai olla osana tarjoamassa tuotantopalvelujamme muille tuotantoyhtiöille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471

Copyright 2024 © DigiScoop Oy