Interaktiiviset videot

  • Tehokkaampaa oppimista testien ja harjoitusten muodossa.

Interaktiiviset videot

  • Koukuttavampi ja sitouttavampi tapa katsoa videoita

Interaktiiviset videot

  • Arvokasta dataa katsojien mieltymyksistä ja toiminnasta

Interaktiiviset videot

  • Tietojen kerääminen lomakkeella suoraan videolta

Interaktiiviset videto avaavat rajattomat mahdollisuudet muuttaa passiiviset videokokemukset aktiivisiksi. Niiden avulla voit kertoa tarinan, johon katsojat voivat kirjaimellisesti osallistua tekemällä valintoja, jotka ohjaavat videon kulkua. Interaktiivisten videoiden suosio kasvaa jatkuvasti, ja ne ovat muun muassa yksi nopeimmin kasvavista videomarkkinoinnin muodoista.

Interaktiiviset videot tarjoavat katsojille mahdollisuuden osallistua tai vaikuttaa videon tapahtumiin. Ne antavat katsojalle mahdollisuuden valita omat polkunsa ja kokea videon tarinaa omalla tavallaan, ja siten ne mahdollistavat henkilökohtaisemman ja osallistavamman kokemuksen katsojalle.

Interaktiivinen video voi myös tarjota uusia tapoja kerätä tietoa katsojien mieltymyksistä ja käyttäytymisestä. Ne antavat arvokasta dataa siitä, mistä katsojasi ovat kiinnostuneet. 

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

 

Video on visuaalinen, helppo kuluttaa ja voi auttaa välittämään monimutkaisia viestejä selkeästi ja tehokkaasti.

Tavallinen, eli lineaarinen tai yksisuuntainen video on videomuoto, jossa katsoja katsoo passiivisesti videota loppuun asti ilman mahdollisuutta vaikuttaa sen kulkuun.

Interaktiivinen video on tehokkaampi

Tällöin, mikäli video ei onnistu tarinalla, katsojan kannalta relevantilla sisällöllä tai visuaalisuudellaan vangitsemaan katsojan huomiota, hän todennäköisemmin jättää katselun kesken. Interaktiivisessa videossa katsojalla on sen sijaan mahdollisuus vaikuttaa videon kulkuun interaktiivisten elementtien, kuten napin painallusten tai valintojen kautta. 

Interaktiivinen video pitää katsojan huomion sisällössä

Tämä antaa katsojalle mahdollisuuden olla aktiivinen osallistuja videon sisällön suhteen ja tehdä henkilökohtaisia päätöksiä sen suunnasta. Osallistuminen sitouttaa katsojaa viettämään pidemmän aikaa videon viestin parissa.

Mikä kaupunginosa kiinnosti sinua?

Interaktiiviset videot tehostavat myyntiä

Interaktiivinen video myynnissä ja markkinoinnissa

Interaktiiviset videot voivat parantaa myyntimahdollisuuksia ja asiakastyytyväisyyttä luomalla vuorovaikutteisen ja personoidun kokemuksen potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Ne auttavat esittelemään tuotteita tai palveluita tavalla, joka ei ole mahdollista perinteisessä videossa. Katsoja voi tutustua tuotteeseen tarkemmin ja valita oman kiinnostuksensa mukaan, mihin haluaa syventyä.

Interaktiivinen video koulutuksessa

Interaktiivinen video on erinomainen koulutustyökalu, sillä se tarjoaa oppijoille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti oppimisprosessiin ja olla vuorovaikutuksessa oppimateriaalin kanssa – osallistuminen parantaa oppimistuloksia ja sitouttaa paremmin. Interaktiiviset videot tarjoavat oppijoille mahdollisuuden valita yksilöllisiä tarpeita vastaavia oppimispolkuja ja ymmärtää tehtyjen valintojen seuraukset. Ne sopivat esimerkiksi myyjien tuotekoulutuksiin, erilaisiin yrityksen sisäisiin koulutuksiin ja valmennusmateriaaleiksi.

Interaktiiviset videot tehostavat koulutusta

Interaktiivinen video asiakaspalvelussa

Interaktiiviset videot voivat auttaa vastaamaan asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin tai ongelmiin. Yritys voi luoda interaktiivisen videon muodossa toimivan oppaan, jossa katsoja valitsee ongelmaansa koskevan kysymyksensä ja saada siihen vastauksen.

Tämä voi vähentää asiakaspalvelun kuormitusta ja auttaa käyttäjiä ratkaisemaan ongelmia nopeammin.

Interaktiivinen video sisäisessä viestinnässä

Interaktiiviset videot voivat edistää sisäistä viestintää yrityksissä. Niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi uusien järjestelmien tai prosessien esittelyssä, uusien tuotteiden tai projektien esittelyssä tai työntekijöiden kouluttamisessa. Tämä auttaa parantamaan tiedonkulkua ja varmistamaan, että kaikki työntekijät ovat tietoisia yrityksen uusimmista kehityksistä.

Interaktiivinen video tehostaa rekrytointia

Interaktiivinen video rekrytoinnissa

Interaktiiviset videot tarjoavat henkilökohtaisemman ja vuorovaikutteisemman kokemuksen hakijoille, mikä erottaa yrityksen muista työnantajista ja houkuttelee potentiaalisia hakijoita.

Videoilla voi myös esitellä yrityksen kulttuuria, arvoja ja etuja, mikä rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa hakijoille.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on tarve interaktiiviselle videolle tai haluaisit kuulla, mitä se voisi maksaa, niin varaa aika videopalaverille!

Interaktiivinen video on jopa 5x koukuttavampi kuin tavallinen video

DigiScooop tekee yhteistyötä parhaimpien palveluntarjoajien kanssa, ja meillä on useiden vuosien kokemus interaktiivisten videoiden ja käyttöliittymien toteutuksesta, sekä laadukkaasta videotuotannosta.

DigiScoopin interaktiiviset videot toteutetaan parhaalla mahdollisella tekniikalla

Miten muut yritykset ovat hyödyntäneet interaktioita? ​

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471

Copyright 2024 © DigiScoop Oy