Livestriimaus

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ TAPAHTUMALLESI

Livestriimaus

LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ TAPAHTUMALLESI

Striimin toteutus vaatii saumatonta tekniikkaa, hyvää yhteistyötä sekä ammattitaitoa, jotta tilanteen tapahtumat ja tunnelma ja välittyvät myös ruudun toiselle puolelle.

 

Livestriimaus tuo tapahtumat yhä useamman osallistujan ulottuville. Se mahdollistaa tapahtumien korkeamman osallistujamäärän, tuoden tapahtuman katsojan luo. 

Livestriimin toteutuksessa ammattilaisen otteet ovat tärkeät. Tekniikan ja toteutuksen täytyy toimia saumattomasti, tai tuloksena voi olla katastrofi. Jotta tulos on korkealaatuinen, useimmissa livelähetystilanteissa useampi kamera ja sen tuomat kuvakulmien vaihtelut ovat olennaisia. 

Laadukkaasti toteutettu livelähetys toimii myös tallenteena, ja on tilaisuuden jälkeenkin joko sellaisenaan tai editoituna katsottavissa. 

Livestriimauksen avulla järjestyvät esimerkiksi isommat koulutukset, webinaarit, keskustelutilaisuudet, puhujatapahtumat tai muut esitykset. Meillä ammattilaisten tiimi auttaa valmistautumaan myös livetilanteessa esiintymiseen ja varmistamaan että onnistut!

  1. Luotettavuus: Livestriimiä markkinoidaan alkavaksi tiettynä ajankohtana, ja luotettavuus syntyy siitä, että käytetään niin varmaa tekniikkaa, että ei tule verkkohäiriötä tai tuotantohäiriötä, ja että tilaisuus alkaa, kun sen on luvattu alkavan.
  2. Visuaalinen osaaminen: Tila on oikein valittu, hyvin valaistu, sekä kuvakulmat ovat oikeita. Lähetykselle luodaan ilme ja mm. graafiset tunnukset on tehty etukäteen. 
  3. Sisällöllinen osaaminen: Lähetys ohjataan oikein, ja kokonaisuus tapahtuu niin, että tilaisuutta on mielekästä seurata myös ruudun takaa. Tilaisuuden sisältö on tiivistä ja mukaansatempaavaa!

Ja tietysti, striimaus ilman hyvää ääntä ei ole yhtään mitään, ääneen pitää panostaa!

Katso myös muut tuotantopalvelumme!

Play Video

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471