Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVULLA

Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVULLA

Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVULLA

Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVULLA

Mainosvideot edistävät myyntiä

Mainosvideot kiinnittävät katsojan huomion, herättävät tunteita ja jäävät mieleen. Sen tehtävä on kasvatttaa yrityksen tai brändin tunnettuutta, sitouttaa asiakas sekä lisätä myyntiä. Hyvässä videossa on aina tarina – meidän tehtävämme on auttaa teitä toteuttamaan se tarina!

Mainosvideot ovat muuttuneet viimeisten vuosien aikana. Ennen TV-mainontaa tehtiin sekuntipohjaisesti, ja yksittäiselle mainokselle ostettiin toistoja. Kun potentiaalinen asiakas oli nähnyt mainoksen tarpeeksi monta kertaa, se alkoi jäädä mieleen. Nykyään mainosten sisällöllinen vaatimusutaso on noussut – tarinan on oltava niin hyvä, että se jättää kerralla muistijäljen.

Tästä syystä toimiva idea onkin hyvän mainosvideon kulmakivi. Hyvä video herättää katsojassa tunteita – ja tunne on aina kokemus. Kun katsojalle tarjoaa kokemuksen, on mainostettu tuote tai palvelu jo lähempänä hänen sydäntään. Me panostamme mainosvideoissa tarinaan ja draaman kaareen, oli tyylilaji mikä tahansa. Hyvät mainosvideot herättävät kiinnostuksen, joka yhdistyy hyvään

rytmiin ja huolellisesti mietittyyn tarinaan.

Digitaalisen markkinoinnin aikakausi on mahdollistanut mainonnan tehokkaan hyödyntämisen, kun mainostaja pystyy kohdistamaan mainoksen hyvinkin tarkasti. Siksi on oleellista selvittää mainoksen kohderyhmä, sekä miettiä, mihin kaikkiin jakelukanaviin ja kenelle mainos kohdennetaan, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty irti. 

Mitä tulee mainosvideoihin, meidän mottomme on: ”Pelkkä video somessa ei riitä – vasta hyvä sisältö tuo tuloksen.”

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

 

APIX on verkkolaskuoperaattori, jonka modernit palvelut tekevät yrityksen laskutuksesta helppoa ja virheetöntä. Mainosvideo nostaa esiin, kuinka paljon helppo laskutusprosessi tehostaa työtä.

Mainosvideot – kiinnostuitko?

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471

Copyright 2024 © DigiScoop Oy