Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVULLA

Mainosvideot

JÄTÄ JÄLKI MIELEENPAINUVAN MAINOKSEN AVUULLA

Mainosvideon tarkoitus on kiinnittää katsojan huomio, herättää tunteita ja jäädä mieleen. Sen tehtävä on kasvatttaa yrityksen tai brändin tunnettuutta, sitouttaa asiakas sekä lisätä myyntiä. Hyvässä mainosvideossa on aina tarina – meidän tehtävämme on auttaa teitä toteuttamaan se tarina!

 

Mainosvideon rooli on muuttunut viimeisten vuosien aikana. Ennen TV-mainontaa tehtiin sekuntipohjaisesti, ja yksittäiselle mainokselle ostettiin toistoja. Kun potentiaalinen asiakas oli nähnyt mainoksen tarpeeksi monta kertaa, se alkoi jäädä mieleen. Nykyään mainosten sisällöllinen vaatimusutaso on noussut – tarinan on oltava niin hyvä, että se jättää kerralla muistijäljen.

Tästä syystä toimiva idea onkin hyvän mainosvideon kulmakivi. Hyvä mainosvideo herättää katsojassa tunteita – ja tunne on aina kokemus. Kun katsojalle tarjoaa kokemuksen, on mainostettu tuote tai palvelu jo lähempänä hänen sydäntään. Me panostamme mainosvideoissa tarinaan ja draaman kaareen, oli tyylilaji mikä tahansa. Hyvässä mainosvideossa kiinnostuksen herättävä aloitus yhdistyy hyvään rytmiin ja huolellisesti mietittyyn tarinaan.

Digitaalisen markkinoinnin aikakausi on mahdollistanut mainonnan tehokkaan hyödyntämisen, kun mainostaja pystyy kohdistamaan mainoksen hyvinkin tarkasti. Siksi on oleellista selvittää mainoksen kohderyhmä, sekä miettiä, mihin kaikkiin jakelukanaviin ja kenelle mainos kohdennetaan, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty irti. 

Mitä tulee mainosvideoihin, meidän mottomme on: ”Pelkkä video somessa ei riitä – vasta hyvä sisältö tuo tuloksen.”

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471