Me herätämme ideat eloon

Yrityksellä on oikeus vaatia enemmän yhteistyökumppaniltaan – me rakastamme haasteita, joiden avulla voimme synnyttää uniikkeja ja merkittäviä ideoita, joista on apua yrityksellesi.

Me herätämme ideat eloon

Yrityksellä on oikeus vaatia enemmän yhteistyökumppaniltaan – me rakastamme haasteita, joiden avulla voimme synnyttää uniikkeja ja merkittäviä ideoita, joista on apua yrityksellesi.

kello3

Yli kymmenen vuoden kokemuksella tiedämme, miten yleisö tavoitetaan. Konsepteissamme yhdistyvät visuaalisesti vangitsevat sekä tarkoitustaan palvelevat, huolellisesti toteutetut sisällöt. 

Olemme ideoille avoimia ja aina valmiita luomaan uudenlaista merkittävää markkinointia, tavoittavaa viestintää, inspiroivaa viihdettä ja ainutlaatuista suunnittelua.

Tutustu töihimme

Tehosta markkinointia...

Meillä on kokemusta monien yritysten kanssa toimimisesta, ja kokemuksen pohjalta olemme koonneet parhaat vinkit, joita mielestämme jokaisen yrityksen tulisi ottaa huomioon. Tilaa vinkit sähköpostiisi!

Mediaa jokaiseen tarpeeseen

Hyvä tuote-esittely kertoo katsojalle ymmärrettävästi, ytimekkäästi ja mieleenpainuvasti tuotteen tai palvelun pääpointit. Se herättää katsojassa tunteen siitä, että tuote vastaa hänen tarpeitaan.

Mainosvideon tarkoitus on kiinnittää katsojan huomio, herättää tunteita ja jäädä mieleen. Hyvässä mainosvideossa on aina kiinnostava tarina – meidän tehtävämme on auttaa teitä kertomaan se tarina!

Jokaiselle yrityksellä on oma tarinansa, ja yritysvideon tehtävä on tuuoda se esiin. Yritysvideo herättää katsojassa mielikuvan mm. yrityksen arvomaailmasta, työkulttuurista ja toimintaperiaatteista.

Dokumentti taltioi tilanteita, tapahtumia ja tunteita. Dokumentin avulla voidaan myös tuoda esiin näkökulmia ja tulkintoja, joiden perusteella katsoja saa rakentaa käsitystään aiheesta.

TV -tuotannoissamme mieleenpainuvat tarinat yhdistyvät vuosien kokemukseen, ammattitaitoon, intoon ja tehokkaaseen työskentelyotteeseen, joka näkyy lopputuloksessa.

Live-suoran toteutus vaatii saumatonta tekniikkaa, hyvää yhteistyötä sekä ammattitaitoa, jotta tilanteen tapahtumat ja tunnelma ja välittyvät myös ruudun toiselle puolelle.

Valokuvauksessa tärkeintä on oikean hetken löytäminen ja sen vangitseminen. Kuva kertoo enemmän kuin sanat, ja hyvästä valokuvasta välittyy tarina. 

Graafisella suunnittelulla tuodaan esille yrityksen tai tuotteen visuuaalinen ilme. Meidän valttikorttimme graafisessa suunnittelussa on luova ongelmanratkaisukyky!

Toteutamme käyttäjäystävälliset, visuaalisesti tyylikkäät ja kaikille laitteille optimoidut verkkosivut ja -palvelut innovatiivisella otteella yrityksesi tarpeisiin.

Tuotantoyhtiöille ja toimistoille

Toteutamme mediatuotantoja alihankintana myös tuotantoyhtiöille ja toimistoille.

Viimeisimmät työmme -videokaruselli

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471