Tuote-esittelyt

KASVATA MYYNTIÄ TUOTE-ESITTELYN AVULLA

Tuote-esittelyt

KASVATA MYYNTIÄ TUOTE-ESITTELYN AVULLA

Parhaat tuote-esittelyt nostavat käytännön tasolla esiin tuotteen ylivoimatekijän. Sen seurauksena tuote-esittely kuljettaa kuluttajan ostopäätökseen. Hyvässä tuote-esittelyssä kannattakin keskittyä tuotteen vahvuuksiin ja tekijöihin jotka erottaa tuotteen tai palvelun sen kilpailijasta. 

 

Kasvata myyntiä tuote-esittelyn avulla!

Tuote-esittelyt kertovat katsojalle ymmärrettävästi ja mieleenpainuvasti, mistä tuotteessa tai palvelussa on kyse. Tuote-esittely ei avaa tuotteen jokaista yksityiskohtaa. Se pikemminkin herättää katsojassa tunteen, että tämä tuote vastaa hänen tarpeisiinsa. Se myös antaa kattavasti tietoa tuotteen käyttötavoista ja toiminnasta. 

Parhaat tuote-esittelyt vangitsevat katsojan huomion. Ne ovat lisäksi visuaalisesti kiinnostavia ja brändin hengen mukaisia. DigiScoopilla tuote-esittelyn rakentaminen lähtee aina hyvästä käsikirjoituksesta. Kartoitamme tuotteen erityisominaisuuudet, käyttötarkoituksen ja kohderyhmän, jotta tiedämme varmasti mitä esittelemme ja kenelle. 

Tyylikäs, informatiivinen ja visuaalisesti mieleenpainuva kokonaisuus syntyy meillä ammattilaisen ottein. Hyvä pohjatyö ja käsikirjoitus, sekä unohtumattoman kuvauspäivän tuotoksena syntynyt, leikkauspöydällä viimeistelty laadukas video on hyvän tuote-esittelyn tae.  

Tuote-esittelyn vahvuudet:

  1. Tuotteen tai palvelun hyödyt pääsevät esille helposti.
  2. Tuote-esittelyt sopivat myynnin tueksi ja työkaluksi.
  3. Video on tutkitusti tehokkain viestimuoto!
 

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471