TV-tuotannot

INTOHIMOLLA JA AMMATTITAIDOLLA

TV-tuotannot

INTOHIMOLLA JA AMMATTITAIDOLLA

TV-tuotannot

INTOHIMOLLA JA AMMATTITAIDOLLA

TV-tuotannot

INTOHIMOLLA JA AMMATTITAIDOLLA

TV -tuotannoissamme mieleenpainuvat tarinat yhdistyvät vuosien kokemukseen, ammattitaitoon, intoon ja tehokkaaseen työskentelyotteeseen, joka näkyy lopputuloksessa.

Me DigiScoopilla olemme mukana TV -tuotannoissa monella tapaa. Toimimme yhteistyössä johtavien TV -tuotantoyhtiöiden kanssa, tarjoamme tuotantopalveluja erikseen tai kokonaisuuksina. Voimme hoitaa koko tuotannon suunnittelusta ja käsikirjoituksesta ohjaukseen ja kuvaukseen sekä jälkikäsittelyyn. 

Lisäksi meillä on omaa tuotantoa kuten esimerkiksi Lemmikkimedia, jota julkaisemme somekanavilla sekä kehitteillä kaksi TV -formaattia, joista toinen on koko perheen viihteellinen ohjelma ”Sekaisin

Mallasta” ja toinen dokumenttityyppinen ”Viesti menneisyydestä”. 

Tuotantoja toteutamme kattavalla 4K kuvauskalustolla ja runsaalla valokalustolla. Meillä on myös kehittynyt vakaaja mm. autokuvauksiin.

 

Katso myös muut videotuotannon palvelumme!

 

Äärirajoilla – Iiro Seppänen -ohjelmasarjan on tuottanut Solar Republic ja sarjan on ohjannut Pertti Kaijasilta sekä kuvannut Sami Wilenius DigiScoopista. Sarja on katsottavissa Discovery+ -palvelussa.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kuvaus- ja jälkituotantopalveluja tuotantoyhtiöille. Kysy kustannuksista, aikatauluista ja kalustosta helposti videopalaverissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471

Copyright 2024 © DigiScoop Oy