Verkkosivustot ja -palvelut

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS ON AVAIN MENESTYKSEEN

Verkkosivustot ja -palvelut

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS ON AVAIN MENESTYKSEEN

Verkkosivustot ja -palvelut

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS ON AVAIN MENESTYKSEEN

Verkkosivustot ja -palvelut

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYS ON AVAIN MENESTYKSEEN

Toteutamme käyttäjäystävälliset, visuaalisesti tyylikkäät ja kaikille laitteille optimoidut verkkosivut ja -palvelut innovatiivisella otteella yrityksesi tarpeisiin.

Verkkosivujen ja -palveluiden suunnittelussa käyttäjäkokemus on kaiken A ja O. Palvelun tulee olla helppo navigoida, sekä teknisesti toimiva ja laadukas. Hakukoneoptimointi on verkkosivujen löydettävyyden kannalta olennainen tekijä, ja jo verkkosivuja suunniteltaessa tulee esimerkiksi sivuston rakenne suunnitella niin,

että sivusto on hakukoneiden löydettävissä. Vaikka nykypäivänä on helppo perustaa nettisivu esimerkiksi WordPressillä, on ammattilaisen näkökulma tekniseen toteutukseen, käyttökokemukseen ja visuaaliseen ilmeeseen tärkeää, jotta sivut ovat varmasti yritykselle eduksi.  Katso myös muut palvelumme!

 

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme MLP:n verkkosivut keskittyen käytettävyyteen, hakukoneoptimointiin ja helppoon ylläpitoon. Uusi ilme ja moderni logo päivittävät MLP:n brändiä. Sivuilta löytyy kattavasti tietoa tuotteista kuten Everything DiSC, The Five Behaviors ja MLP:n omat mittaukset. Lisäksi rakennettiin valmentajaverkosto, josta asiakas löytää helposti kunkin valmennustyökalun käyttöön sertifioidut valmentajat. Tutustu MLP:n verkkosivuihin.

Uudistimme CCN Cruising Catamaransin brändi-ilmeen modernimmaksi, sekä toteutimme verkkosivujen uudistuksen, mikä näkyy nyt tyylikkäänä ulkoasuna, parantuneena käytettävyytenä ja mobiilisopivuutena. YachtsAgentin palveluvalikoima on helposti saatavilla ja veneen valintaan, hankintaprosessiin ja rahoitukseen liittyvät tiedot ovat selkeästi esillä. Tuotteistetut risteilypaketit tarjoavat inspiraatiota ja tietoa YachtsAgentin tarjoamista charter-palveluista.

Kiinnostuitko?

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme toteutuksesta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471

Copyright 2024 © DigiScoop Oy