Yritysvideot

MENESTY KERTOMALLA YRITYKSESI TARINA

Yritysvideot

MENESTY KERTOMALLA YRITYKSESI TARINA

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan. Jokaiselle yrityksellä on oma tarinansa, ja yritysvideon tehtävä on tuoda se esiin. Yritysvideo herättää katsojassa mielikuvan mm. yrityksen arvomaailmasta, työkulttuurista ja toimintaperiaatteista.

 

Yritysvideo viestii asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille yrityksen arvoista, toimintaperiaatteista ja tavoitteista. Videota voidaan hyödyntää yrityksen sisäisessä viestinnässä, sekä asiakasviestinnässä – esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Hyvä yritysvideo toimii myös rekrytoinnin tukena, sillä se antaa potentiaalisille tulevaisuuden työntekijöille mielikuvan yrityksestä.

Yritysvideolla esiintyy usein yrityksen omaa henkilöstöä, jonka kautta mielikuvaa yrityksestä piirretään katsojan mieleen. Yritysvideolla yrityksen arvot ovat usein myös suuressa roolissa. Vaikka videolla ei suoranaisesti puhuttaisi yrityksen arvoista, välittyy viesti videon toteutuksesta.

Onnistunut yritysvideo kertoo asiakkaalle, sidosryhmille ja potentiaalisille tuleville työntekijöille yrityksen kulttuurista ja arvoista kiinnostavan tarinan kautta. Itsekehuun sortuminen on sudenkuoppa, jota yrityksen tulisi välttää nykypäivänä.

Meidän vahvuutemme on rakentaa mieleenpainuvia, vahvoja ja  tunteitaherättäviä videoita, jotka toimivat oikeasti ja luovat sellaisen mielikuvan yrityksestä, jonka te haluatte antaa.

Katso lisää videotuotannon palveluistamme!

Yrityksen pitkään jatkunut toiminta on aina juhlan paikka. MLP Modular Learning Processes Oy juhlii 25 vuoden toimintaansa ja toteutimme heille tunteellisen muistelun yrityksen taipaleesta.

Case-tarina hyvästä asiakassuhteesta ja yhteistyöstä

Onko sinulla idea? Vai haluatko kenties kuulla meidän ideamme? Ota yhteyttä, niin kerromme maksutta ideamme sekä annamme kustannusarviomme tuotannosta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

DigiScoop Oy

Purjetuulentie 18 D
00850 Helsinki, Finland

Puh: +358 (0)50 5555 410
email: info@digiscoop.com
www.digiscoop.com

LASKUT
Operaattori: NDEAFIHH
Verkkolaskuosoite: FI3812373000133097
Y-tunnus/VAT: FI25438471